ACTUELE NIEUWSBERICHTEN


* GEOPEND OP AFSPRAAK TOT ZOMERSLUITING

Sinds enige tijd zijn we weer volledig geopend, op afspraak. Dat blijft zo tot onze zomersluiting, die begint op vrijdag 30 juli en loopt tot en met dinsdag 31 augustus.

U kunt voor meer informatie of het maken van een afspraak bellen op werkdagen (maandag t/m vrijdag) tussen 10.00 en 16.00 uur met 0570-244000.

* HERINRICHTING KUNSTUITLEEN
De verhuizing van onze vestiging in Ermelo heeft mede geleid tot een complete herinrichting van ons pand in Deventer.

* DIGITALE CATALOGUS KUNSTWERKEN
Steeds meer mensen maken gebruik van onze digitale catalogus om een werk uit te kiezen of te reserveren. U kunt de catalogus bereiken door hier te klikken. In de catalogus staat een (derde) deel van de totale kunstcollectie van onze 3 vestigingen.

BEZOEKEN EN BEREIKBAARHEID:

"Strange Birds" van Jacqueline Schäfer: Deze kleurrijke objecten komen niet in de verhuurcollectie, maar zijn voor de liefhebbers wel gewoon te koop via de Galerie van de Kunstuitleen.


Routeplanner

Als U hier klikt komt U op een interactieve kaart van Google Maps en kunt U gemakkelijk Uw route naar onze Kunstuitleen bepalen. Wij zijn op afspraak te bezoeken.

Bellen
Telefonisch zijn we te bereiken via 0570-244000. Vaak wordt u meteen te woord gestaan. Krijgt u een voicemail; laat dan svp even een bericht achter.

Verder is de centrale administratie (Kunstuitleen Midden Nederland) op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur meestal telefonisch bereikbaar via 036-5226632.
We zijn niet altijd continue bereikbaar vanwege afspraken of werk in de andere vestigingen. Mocht er een keer niemand aanwezig zijn, dan kunt U op de voice-mail een bericht inspreken en wordt U meestal nog dezelfde dag teruggebeld.

E-mail
Natuurlijk kunt U ons ook mailen. Het mail-adres is info@kunstuitleen-deventer.nl . Wij beantwoorden mail meestal de volgende werkdag, soms sneller.

* KUNSTUITLEEN DEVENTER OP FACEBOOK

Kunstuitleen Deventer op Facebook: Klik op het Facebook-logo en bekijk en "like" onze pagina.


Sinds enkele jaren zijn we als Kunstuitleen actief op Facebook. Op onze Facebook pagina vindt U altijd de laatste nieuwtjes. Belangrijke zaken als afwijkende openingstijden en exposities blijven we ook gewoon op de site vermelden. De dagelijkse nieuwtjes als nieuwe kunstwerken in de collectie of interessante artikelen in bladen en tips over kunstmanifestaties staan tegenwoordig op onze facebookpagina. (Klik hier.)

* KUNSTUITLEEN DEVENTER OP TWITTER

Kunstuitleen Deventer op Twitter: Klik op het logo en daarna op de knop "volgen" op ons account.


Naast Facebook is de Kunstuitleen ook te vinden op Twitter. Op ons Twitter-account vindt U regelmatig de laatste nieuwtjes of verwijzingen naar de site en de Facebookpagina. Verder tonen we van tijd tot tijd mooi of nieuw werk uit de kunstcollectie en plaatsen we geregeld leuke linkjes of retweets van anderen.
Klik hier om naar ons Twitter-account te gaan.


Kunstuitleen Deventer - Bezoekadres (alleen op afspraak): Mr. H.F. de Boerlaan 151 - Deventer - Telefoon: 0570-244000
E-mail:
info@kunstuitleen-deventer.nl
Administratie (alleen op afspraak of voor postverzending): Kunstuitleen Midden Nederland - Krachtenveld 52 - 3893 CD Zeewolde - Telefoon: 036-5226632
Openingstijden:
klik hier voor de actuele openingstijden.