* NIEUWE DIENSTVERLENING: INTERIEUR-EN LICHTADVIES


Op de koopzondag van 1 maart was Anneke Bulstra (LR SOR) van adviesbureau “Interieur en Licht” op bezoek in de Kunstuitleen om (gratis) licht- en interieuradvies te geven.

Dat was voor ons de aftrap om een nieuwe dienstverlening van de Kunstuitleen te introduceren. Anneke Bulstra is gediplomeerd Interieurontwerper en met haar diploma HBO-Lichtontwerp is zij één van de eerste creatieve lichtontwerpers van Nederland die bij deze nieuwe HBO-opleiding afstudeerde. Haar specialisatie is lichtadvies. Zij maakt licht- en/of interieurplannen voor particulier en bedrijf. Zij is hierin onafhankelijk van een leverancier zodat zij een eerlijk advies kan geven.

Vanaf nu is het mogelijk om met Anneke een afspraak te maken via de Kunstuitleen. In overleg met U kan de afspraak bij de Kunstuitleen plaatsvinden, waar zij een werkplek heeft, maar vaak is een afspraak bij U thuis een betere oplossing. Zij kan dan meteen de situatie ter plaatse beoordelen. Een eerste gesprek is kostenloos. Afhankelijk van Uw wensen zal Interieur en Licht een passende offerte aanbieden.
Voor meer info kunt U kijken in ons nieuwe hoofdstuk op de website: Interieur- en Lichtadvies.


Kunstuitleen Deventer - Bezoekadres: Mr. H.F. de Boerlaan 151 - Deventer - Telefoon: 0570-244000
E-mail:
info@kunstuitleen-deventer.nl
Administratie: Kunstuitleen Midden Nederland - Postbus 100 - 3890 AC Zeewolde - Telefoon: 036-5226632
Openingstijden:
klik hier voor de aktuele openingstijden.