DIGITALE CATALOGUS KUNSTUITLEEN

Spaanse Huisjes van Sofia Wenzel. Dit schilderij is via het samenwerkings- verband van Kunstuitleen Midden Nederland ook beschikbaar voor leden van Kunstuitleen Deventer.


Via deze catalogus-site kunt U deel van onze collectie on-line bekijken, evenals die van ArtXpoze in Zeewolde en Kunstuitleen Noordwest Veluwe in Ermelo, waarmee het samenwerkingsverband Kunstuitleen Midden Nederland meer vorm gaat krijgen. Er zal de komende tijd wekelijks nieuwe kunst toegevoegd worden aan de catalogus. Het is nu nog een deel van onze collectie, die in totaal uit meer dan 2000 kunstwerken bestaat. Door hier te klikken komt u in de catalogus van "Kunstuitleen Midden Nederland" dat onderdeel is van de vestigingen van "Kunst en Lijsten".

LIDMAATSCHAP KUNSTUITLEEN
Om kunstwerken te kunnen lenen of reserveren via deze website moet u lid zijn van de Kunstuitleen. U kunt lid worden via de Kunstuitleen in Deventer.

BETALING, TARIEVEN EN VOORWAARDEN
Betaling vindt plaats via automatische incasso. Uw huurovereenkomst is tevens incassomachtiging. De tarieven en voorwaarden vindt U onder het hoofdstuk Kunstuitleen en Galerie


Kunstuitleen Deventer - Bezoekadres (alleen op afspraak): Mr. H.F. de Boerlaan 151 - Deventer - Telefoon: 0570-244000
E-mail:
info@kunstuitleen-deventer.nl
Administratie (alleen op afspraak of voor postverzending): Kunstuitleen Midden Nederland - Krachtenveld 52 - 3893 CD Zeewolde - Telefoon: 036-5226632
Openingstijden:
klik hier voor de actuele openingstijden.