U bevindt zich hier: Kontakt en route
terug naar: Kontakt en overige info
Algemeen:

Zoeken naar:

Kontakt, route en laatste nieuws Kunstuitleen


* ONZE AKTUELE NIEUWSBERICHTEN:

* OPENINGSUREN, ZOMER-AKTIES EN NIEUWE KUNST


* OPENINGSTIJDEN
Momenteel is Kunstuitleen, Galerie en Lijstenmakerij Deventer wekelijks (zonder afspraak) geopend op donderdag, vrijdag- en zaterdagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur.
U kunt dit op de dag van bezoek altijd nog even checken op Facebook of Google.

* ZOMERSLUITING IN AUGUSTUS
Kunstuitleen Galerie en Lijstenmakerij Deventer is de hele maand augustus gesloten; ook de administratie.
Vanaf donderdag 5 september zijn we weer gewoon (zonder afspraak) open op de normale dagen en tijden; don/vrij/zat tussen 14.00 en 17.00 uur.

* SUPER ZOMER-AKTIE KUNSTUITLEEN
Wie deze zomer lid wordt van onze Kunstuitleen krijgt een mooi welkomstgeschenk. Omdat onze
Kunstuitleen op de Veluwe 30 jaar bestaat, krijgt ieder nieuw lid bij inschrijving bij een vestiging van Kunstuitleen Midden Nederland 30 euro spaartegoed bijgeschreven op zijn of haar account. Dus wie er al eens over dacht om misschien lid te worden bij de Kunstuitleen Deventer; nu is het een goed moment, want deze aktie maakt het wel heel aantrekkelijk!

* UITVERKOOP WISSELLIJSTEN
Voor de vakantie ruimen we een keer stevig op! We bieden een aantal wissellijsten aan tegen superscherpe prijzen met kortingen van ruim 50%. Het gaat om lijsten die we kort in gebruik hebben gehad voor eigen exposities en uitlopende profielen. Dus voor wie iets zelf low-budget wil inlijsten is dit een mooie kans. De maten variëren van 20x30 tot ongeveer 70x90.

* NIEUWE KUNST EN LIJSTPROFIELEN IN COLLECTIE
Er is weer diverse nieuwe kunst te koop en te huur, o.a. 10 nieuwe bloemen en boeketten schilderijen uit een recente expositie van Catrien Dirkmaat, een aantal nieuwe werken van Ineke ten Kaate, en ook de lijstencollectie is weer helemaal up-to-date.

Afbeelding: Schilderijen Catrien Dirkmaat - De expositie met haar nieuwe werk in onze entree en Kunstuitleen is voorbij en nu zijn de 10 nieuwe schilderijen van bloemen en boeketten te koop en te huur bij de Kunstuitleen.

BEZOEKEN OF TELEFONISCH KONTAKT:


Bezoeken / openingstijden
Uiteraard kunt U ons gewoon komen bezoeken in onze vestiging aan de Mr. H.F. de Boerlaan 151 in Deventer tijdens de reguliere openingstijden. De aktuele openingstijden vindt u hierboven en op onze Facebookpagina: (KLIK HIER) !

Voor bedrijven of (onderwijs)instellingen is het ook mogelijk op andere momenten een afspraak, eventueel gekoppeld aan een bedrijfsbezoek te maken.

Routeplanner
Als U hier klikt komt U op een interactieve kaart van Google Maps en kunt U gemakkelijk Uw route naar onze Kunstuitleen bepalen.

Bellen
Telefonisch zijn we te bereiken via 06-44 256 179. Tijdens de openingstijden wordt U meestal meteen te woord gestaan. De overige tijden wordt er tijdens kantooruren gewoon opgenomen of bellen wij u na het inspreken van de voicemail terug. Vanwege werk in de Lijstenmakerij of tijdens afspraken kan er niet altijd direct gereageerd worden.

Verder is de centrale administratie (Kunstuitleen Midden Nederland) telefonisch bereikbaar op donderdag en vrijdagochtend van 09.00 tot 12.00 uur via 036-5226632. Mocht er een keer niemand aanwezig zijn, dan kunt U na de pieptoon van de voice-mail een bericht inspreken en wordt U meestal nog dezelfde dag teruggebeld.

Afbeelding: "Strange Birds" van Jacqueline Schäfer: - Deze kleurrijke objecten komen niet in de verhuurcollectie, maar zijn voor de liefhebbers wel gewoon te koop via de Galerie van de Kunstuitleen.

DIGITALE INFO


E-mail
Natuurlijk kunt U ons ook mailen. Het mail-adres is info@kunstuitleen-deventer.nl . Wij beantwoorden mail meestal de volgende werkdag, soms sneller.

Wijzigingen of gesloten
Tot slot is het voor U van belang om te weten dat tijdens de vakantieperiodes, of door andere omstandigheden onze openingstijden kunnen wijzigen of tijdelijk vervallen. Dit wordt altijd als eerste bericht op de openingspagina van onze site vermeld en ook op de kontaktpagina. Mocht U dus van grotere afstand naar ons toe komen of om andere redenen zeker willen weten dat U niet voor niets komt; check dan altijd even de site!

* KUNSTUITLEEN DEVENTER OP TWITTER


Na Facebook is de Kunstuitleen nu ook te vinden op Twitter. Op ons Twitter-account vindt U regelmatig de laatste nieuwtjes of verwijzingen naar de site en de Facebookpagina. Verder tonen we van tijd tot tijd mooi of nieuw werk uit de kunstcollectie en plaatsen we geregeld leuke linkjes of retweets van anderen.
Klik hier om naar ons Twitter-account te gaan.

Afbeelding: Kunstuitleen Deventer op Twitter: - Klik op het logo en daarna op de knop "volgen" op ons account.

* KUNSTUITLEEN DEVENTER OP FACEBOOK


Sinds enige tijd zijn we als Kunstuitleen ook actief op Facebook. Op onze Facebook pagina vindt U altijd de laatste nieuwtjes. Belangrijke zaken als afwijkende openingstijden en exposities blijven we ook gewoon op de site vermelden. De dagelijkse nieuwtjes als nieuwe kunstwerken in de collectie of interessante artikelen in bladen en tips over kunstmanifestaties staan tegenwoordig op onze facebookpagina. (Klik hier.)

Afbeelding: Kunstuitleen Deventer op Facebook: - Klik op het Facebook-logo en bekijk en "like" onze pagina.


Kunstuitleen Deventer - Bezoekadres: Mr. H.F. de Boerlaan 151 - Deventer - Telefoon: 06-44 256 179
E-mail:
info@kunstuitleen-deventer.nl
Administratie: Kunstuitleen Midden Nederland - Postbus 100 - 3890 AC Zeewolde - Telefoon: 036-5226632
Openingstijden:
klik hier voor de aktuele openingstijden.