U bevindt zich hier: Contact en overige info
terug naar: Startpagina
Algemeen:

Zoeken naar:

Contact, route en laatste nieuws Kunstuitleen

ACTUELE NIEUWSBERICHTEN


* OPENING OP AFSPRAAK NAJAAR/WINTER 2021
Momenteel zijn we volledig geopend, op afspraak.

U kunt voor het maken van een afspraak bellen op werkdagen (maandag t/m vrijdag) tussen 10.00 en 16.00 uur met 0570-244000.
Meer informatie over het afsprakensysteem kunt u lezen op de homepage.

* UPDATE LIJSTENMAKERIJ
Vanwege de grote vraag naar inlijstwerk kunnen wij komend najaar niet altijd alle opdrachtverzoeken aannemen. Bij aanvragen krijgen leden van de Kunstuitleen voorrang. We bekijken van week tot week hoe zich dit ontwikkelt, maar verwachten dat deze situatie zeker nog tot het eind van het jaar kan duren. Mocht u zelf iets in willen laten lijsten; bel gewoon even met 0570-244000 om de mogelijkheden te bespreken.

Deze situatie heeft geen invloed op ons restauratiewerk, omdat dit specifieke werk door 1 vaste persoon uitgevoerd wordt en de instroom aan werk hiervan min of meer stabiel is.

* HERINRICHTING KUNSTUITLEEN
De verhuizing van onze vestiging in Ermelo heeft mede geleid tot een complete herinrichting van ons pand in Deventer.

* DIGITALE CATALOGUS KUNSTWERKEN
Steeds meer mensen maken gebruik van onze digitale catalogus om een werk uit te kiezen of te reserveren. U kunt de catalogus bereiken door hier te klikken. In de catalogus staat een (derde) deel van de totale kunstcollectie van onze 3 vestigingen.

BEZOEKEN EN BEREIKBAARHEID:


Routeplanner

Als U hier klikt komt U op een interactieve kaart van Google Maps en kunt U gemakkelijk Uw route naar onze Kunstuitleen bepalen. Wij zijn op afspraak te bezoeken.

Bellen
Telefonisch zijn we te bereiken via 0570-244000. Vaak wordt u meteen te woord gestaan. Krijgt u een voicemail; laat dan svp even een bericht achter.

Verder is de centrale administratie (Kunstuitleen Midden Nederland) op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur meestal telefonisch bereikbaar via 036-5226632.
We zijn niet altijd continue bereikbaar vanwege afspraken of werk in de andere vestigingen. Mocht er een keer niemand aanwezig zijn, dan kunt U op de voice-mail een bericht inspreken en wordt U meestal nog dezelfde dag teruggebeld.

E-mail
Natuurlijk kunt U ons ook mailen. Het mail-adres is info@kunstuitleen-deventer.nl . Wij beantwoorden mail meestal de volgende werkdag, soms sneller.

Afbeelding: "Strange Birds" van Jacqueline Schäfer: - Deze kleurrijke objecten komen niet in de verhuurcollectie, maar zijn voor de liefhebbers wel gewoon te koop via de Galerie van de Kunstuitleen.

* KUNSTUITLEEN DEVENTER OP FACEBOOK


Sinds enkele jaren zijn we als Kunstuitleen actief op Facebook. Op onze Facebook pagina vindt U altijd de laatste nieuwtjes. Belangrijke zaken als afwijkende openingstijden en exposities blijven we ook gewoon op de site vermelden. De dagelijkse nieuwtjes als nieuwe kunstwerken in de collectie of interessante artikelen in bladen en tips over kunstmanifestaties staan tegenwoordig op onze facebookpagina. (Klik hier.)

Afbeelding: Kunstuitleen Deventer op Facebook: - Klik op het Facebook-logo en bekijk en "like" onze pagina.

* KUNSTUITLEEN DEVENTER OP TWITTER


Naast Facebook is de Kunstuitleen ook te vinden op Twitter. Op ons Twitter-account vindt U regelmatig de laatste nieuwtjes of verwijzingen naar de site en de Facebookpagina. Verder tonen we van tijd tot tijd mooi of nieuw werk uit de kunstcollectie en plaatsen we geregeld leuke linkjes of retweets van anderen.
Klik hier om naar ons Twitter-account te gaan.

Afbeelding: Kunstuitleen Deventer op Twitter: - Klik op het logo en daarna op de knop "volgen" op ons account.


Kunstuitleen Deventer - Bezoekadres (alleen op afspraak): Mr. H.F. de Boerlaan 151 - Deventer - Telefoon: 0570-244000
E-mail:
info@kunstuitleen-deventer.nl
Administratie (alleen op afspraak of voor postverzending): Kunstuitleen Midden Nederland - Krachtenveld 52 - 3893 CD Zeewolde - Telefoon: 036-5226632
Openingstijden:
klik hier voor de actuele openingstijden.