U bevindt zich hier: Lijstenmakerij
terug naar: Startpagina
Verder naar: Passe-partouts Glassoorten Ophangsystemen Schilderijrestauratie
Algemeen:

Zoeken naar:

Lijstenmakerij Deventer

Bij ons kunt U vrijwel alles in laten lijsten....

De lijstenmakerij voor Deventer en omgeving.


* UPDATE LIJSTENMAKERIJ

Vanwege de grote vraag naar inlijstwerk kunnen wij komend najaar niet altijd alle opdrachtverzoeken aannemen. Bij aanvragen krijgen leden van de Kunstuitleen voorrang. We bekijken van week tot week hoe zich dit ontwikkelt, maar verwachten dat deze situatie zeker nog tot het eind van het jaar kan duren. Mocht u zelf iets in willen laten lijsten; bel gewoon even met 0570-244000 om de mogelijkheden te bespreken.

Deze situatie heeft geen invloed op ons restauratiewerk, omdat dit specifieke werk door 1 vaste persoon uitgevoerd wordt en de instroom aan werk hiervan min of meer stabiel is.

* ALGEMENE INFO LIJSTENMAKERIJ

De Lijstenmakerij van Kunstuitleen Deventer beschikt over een compleet ingericht inlijst-atelier. In de eigen werkplaats worden inlijstingen vakkundig en met zorg op maat gemaakt.

U vindt in de Lijstenmakerij een ruim assortiment van honderden voorbeeldlijsten waaruit U kunt kiezen. Hiermee biedt Lijstenmakerij Deventer U de mogelijkheid altijd iets passends te vinden. De collectie is samengesteld uit lijsten van o.a. Bowart, Larson-Juhl, Spagl en Vadia. Van elke leverancier hebben wij de mooiste exemplaren uitgezocht. De collectie is dus met recht bijzonder te noemen en deze varieert van modern tot klassiek en van eenvoudig tot de uiterst exclusief over de hoek afgewerkte atelierlijsten van Gebr. Jennissen/GJB. Ook leveren wij de bekende Barth wissellijsten. Deze hoogwaardige kwaliteitswissellijsten zijn vooral interessant voor (amateur)kunstenaars.
Daarnaast hebben we een groot assortiment zuurvrij passepartoutkarton op voorraad en kunt U kiezen uit verschillende glassoorten en zijn wij specialist in ophangsystemen.

Hierdoor kunnen wij echt bijna alles voor U inlijsten. Daarbij kunt U denken aan zeefdrukken, aquarellen, schilderijen, foto's, geboortekaartjes, borduurwerken, spiegels, maar ook babykleertjes, voetbalshirts, stropdassen, tegeltjes, batiks, glas in lood etc. U heeft het; wij lijsten het in !!

Het spreekt vanzelf dat U bij het uitzoeken van een inlijsting deskundig advies krijgt. Wij helpen U bij Uw keuze, zodat er een mooie combinatie ontstaat, die zowel goed bij het in te lijsten werk als bij Uw interieur past. U kunt dan nog jaren van genieten van het eindresultaat.

Naast dit alles is er ook een restaurator voor het reinigen en restaureren van schilderijen.

Afbeelding: Lijstenmakerij Deventer in de Kunstuitleen: - U vindt hier een ruime sortering lijstprofielen waarmee wij Uw inlijsting compleet naar wens kunnen maken. Al het werk wordt met zorg, in eigen beheer, uitgevoerd


Kunstuitleen Deventer - Bezoekadres (alleen op afspraak): Mr. H.F. de Boerlaan 151 - Deventer - Telefoon: 0570-244000
E-mail:
info@kunstuitleen-deventer.nl
Administratie (alleen op afspraak of voor postverzending): Kunstuitleen Midden Nederland - Krachtenveld 52 - 3893 CD Zeewolde - Telefoon: 036-5226632
Openingstijden:
klik hier voor de actuele openingstijden.