Bij ons kunt U nu bijna alles in laten lijsten....

De lijstenmakerij voor Deventer en omgeving.

Lijstenmakerij Deventer in de Kunstuitleen: U vindt hier een ruime sortering lijstprofielen waarmee wij Uw inlijsting compleet naar wens kunnen maken. Al het werk wordt met zorg, in eigen beheer, uitgevoerd


De Lijstenmakerij van Kunstuitleen Deventer beschikt over een compleet ingerichte Lijstenmakerij. In de eigen werkplaats worden inlijstingen vakkundig en met zorg op maat gemaakt.

U vindt in de Lijstenmakerij een ruim assortiment van honderden voorbeeldlijsten waaruit U kunt kiezen. Hiermee biedt Lijstenmakerij Deventer U de mogelijkheid altijd iets passends te vinden. De collectie is samengesteld uit lijsten van o.a. Bowart, Larson-Juhl, Spagl en Vadia. Van elke leverancier hebben wij de mooiste exemplaren uitgezocht. De collectie is dus met recht bijzonder te noemen en deze varieert van modern tot klassiek en van eenvoudig tot de uiterst exclusief over de hoek afgewerkte atelierlijsten van Gebr. Jennissen/GJB. Ook leveren wij de bekende Barth wissellijsten. Deze hoogwaardige kwaliteitswissellijsten zijn vooral interessant voor (amateur)kunstenaars.
Daarnaast hebben we een groot assortiment zuurvrij passepartoutkarton op voorraad en kunt U kiezen uit verschillende glassoorten en zijn wij specialist in ophangsystemen.

Hierdoor kunnen wij echt bijna alles voor U inlijsten. Daarbij kunt U denken aan zeefdrukken, aquarellen, schilderijen, foto's, geboortekaartjes, borduurwerken, spiegels, maar ook babykleertjes, voetbalshirts, stropdassen, tegeltjes, batiks, glas in lood etc. U heeft het; wij lijsten het in !!

Het spreekt vanzelf dat U bij het uitzoeken van een inlijsting deskundig advies krijgt. Wij helpen U bij Uw keuze, zodat er een mooie combinatie ontstaat, die zowel goed bij het in te lijsten werk als bij Uw interieur past. U kunt dan nog jaren van genieten van het eindresultaat.

Naast dit alles hebben wij een ook eigen restaurator voor het reinigen en restaureren van schilderijen en bestaat er de mogelijkheid om etsen die verkleurd zijn op te laten reinigen of restaureren.


Kunstuitleen Deventer - Bezoekadres: Mr. H.F. de Boerlaan 151 - Deventer - Telefoon: 06-44 256 179
E-mail:
info@kunstuitleen-deventer.nl
Administratie: Kunstuitleen Midden Nederland - Postbus 100 - 3890 AC Zeewolde - Telefoon: 036-5226632
Openingstijden:
klik hier voor de aktuele openingstijden.