Ophangsystemen van basic tot design

Van een simpele rail tot ophanging met verlichting

Als u geen overbodige gaatjes in uw wand wilt hebben is een ophangsysteem een goede oplossing. Wij zijn specialist in de ophangsystemen van Artiteq en bieden u hierin een zeer ruime keus.

Als dealer van Artiteq hebben wij van dit bekende merk vrijwel alles op voorraad. Hierbij kunt U denken aan diverse rails voor aan de wand of tegen het plafond in o.a. naturel wit, zwart of aluminiumkleurig. Er is een keur aan ophangkoorden en haken waaruit U kunt kiezen.

Wij hebben voor u al een complete click-railset vanaf € 24,50. Ook verkopen wij alle bijbehorende zaken los/per stuk om Uw ophangsysteem naar wens uit te breiden. Dus; heeft u een extra koord, haak, staaf of rail nodig? Geen probleem.

Speciaal voor bedrijven en instellingen: handige ophangsystemen voor verwerking in een systeemplafond, verkrijgbaar in zwart en wit.

De combirail; een luxe rail met led-spot verlichting

Systeemgekoppelde spotjes: de combirail van Artiteq, state-of-the-art led techniek. Heel geschikt voor bedrijven en instellingen, maar ook voor bij u thuis.

Vrij exclusief zijn spotjes in de rail ingebouwd die u op het kunstwerk kunt richten teneinde het werk optimaal uit te lichten. Hiervan hebben wij een uitgebreide demonstratiewand.

Niet zo handig met de boor en/of geen tijd?
Heeft U geen tijd om de rails op te hangen? Heeft u liever de kwaliteit van een professional? Wij werken samen met een vakkundig en betrouwbaar installatiebedrijf en komen bij U thuis of in uw bedrijf om de ophangsystemen ter plekke te monteren. (N.b. door grote drukte bij de installateur kan de wachttijd oplopen tot zeker 6 a 8 weken.)

Vraag vrijblijvend een offerte voor een systeem op maat. Voor uitgebreide systemen of complexe situaties komen wij graag eerst bij u langs.