Contact en route

Actuele openingstijden:

Wij zijn tot de zomerstop 1 middag per week open zonder afspraak van 14.00 – 17.00 uur op wisselende dagen (steeds op een donderdag, vrijdag of zaterdag).

Deze middagen voor de zomerstop zijn vrij 9, zat 17, don 22 en don 29 juni en vrij 7 en zat 15 juli. Voor inlijstwerk blijft het maken van een afspraak gewenst en zijn we telefonisch te bereiken op maandag t/m vrijdag tussen 10 en 16 uur via tel. 0570-244000.

Meer informatie over het afsprakensysteem vindt u hier.

Wij heten u graag van harte welkom, zodat we u blij kunnen maken met mooie kunst of speciaal inlijstwerk.

Routeplanner
Op deze pagina kunt u gebruik maken van de interactieve kaart van Google Maps en kunt u gemakkelijk uw route naar onze Kunstuitleen bepalen. Wij zijn op afspraak te bezoeken.

Bellen
Telefonisch zijn we te bereiken via 0570-244000. Vaak wordt u meteen te woord gestaan. Krijgt u een voicemail; laat dan svp even een bericht achter.

Verder is de centrale administratie (Kunstuitleen Midden Nederland) op werkdagen tussen 10 en 16 uur meestal telefonisch bereikbaar via 036-5226632.
We zijn niet altijd continue bereikbaar vanwege afspraken of werk in de andere vestigingen. Mocht er een keer niemand aanwezig zijn, dan kunt U op de voice-mail een bericht inspreken en wordt U meestal nog dezelfde dag teruggebeld.

E-mail
Natuurlijk kunt U ons ook mailen. Het mail-adres is info@kunstuitleen-deventer.nl. Wij beantwoorden mail meestal de volgende werkdag, soms sneller.