Lijstenmakerij Deventer; voor kwaliteitswerk in ieder detail

Update lijstenmakerij

De Lijstenmakerij is net als de Kunstuitleen geopend op een wisselende middag in de week, maar het maken van een afspraak vooraf blijft gewenst. Het uitzoeken van de inlijsting voor uw werk is een belangrijk onderdeel van het inlijsten. Daarvoor is het van belang dat er niet teveel afleiding is, zoals tijdens de drukkere momenten met bezoekers van de Kunstuitleen.

Om in te schatten hoe we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn hebben we hierover graag vooraf telefonisch contact. In het ene geval betreft het iets simpels wat we zo tijdens het bezoek van andere klanten uit kunnen zoeken, zoals bij een herhaal-opdracht, maar vaak is er wat meer rust voor nodig. Dat is vaak het geval bij technisch lastig werk of als er voor meerdere verschillende objecten een oplossing gezocht wordt. In het laatste geval plannen we graag voorafgaand of aansluitend na de openingsmiddag een afspraak met u in.

Voor het maken van een afspraak zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen (ma t/m vrij) van 10-16 uur via 0570-244000.

N.b. Onze zomersluiting is dit jaar van zaterdag 20 juli tot maandag 2 september.

Algemene info Lijstenmakerij Deventer

U vindt in de Lijstenmakerij een ruim assortiment van honderden voorbeeldlijsten waaruit U kunt kiezen. Hiermee biedt Lijstenmakerij Deventer U de mogelijkheid altijd iets passends te vinden. De collectie is samengesteld uit lijsten van o.a. Bowart, Larson-Juhl, Spagl en Vadia. Van elke leverancier hebben wij de mooiste exemplaren uitgezocht. De collectie is dus met recht bijzonder te noemen en deze varieert van modern tot klassiek en van eenvoudig tot de uiterst exclusief over de hoek afgewerkte atelierlijsten van Gebr. Jennissen/GJB. Ook leveren wij de bekende Barth wissellijsten (op bestelling). Deze hoogwaardige kwaliteitswissellijsten zijn vooral interessant voor (amateur)kunstenaars.

Daarnaast hebben we een groot assortiment zuurvrij passe-partoutkarton op voorraad en kunt U kiezen uit verschillende glassoorten en zijn wij specialist in ophangsystemen.

Hierdoor kunnen wij echt bijna alles voor U inlijsten. Daarbij kunt U denken aan zeefdrukken, aquarellen, schilderijen, foto’s, geboortekaartjes, borduurwerken, spiegels, maar ook babykleertjes, voetbalshirts, stropdassen, tegeltjes, batiks, glas in lood etc. U heeft het; wij lijsten het in !!

Het spreekt vanzelf dat U bij het uitzoeken van een inlijsting deskundig advies krijgt. Wij helpen U bij Uw keuze, zodat er een mooie combinatie ontstaat, die zowel goed bij het in te lijsten werk als bij Uw interieur past. U kunt dan nog jaren van genieten van het eindresultaat.

Naast dit alles is er ook een restaurator voor het reinigen en restaureren van schilderijen. Al is een schilderij nog zo vies of beschadigd; bijna altijd is het op te knappen en heeft u er weer jaren plezier van.

Voor iedere stijl of smaak hebben wij een oplossing in huis

Branchevereniging Art-Frame

Lijstenmakerij Deventer is als onderdeel van Kunst en Lijsten al jarenlang lid van Art-Frame. Dit is de Nederlandse branchevereniging voor kunsthandelaren en lijstenmakers. Voor de consument geeft het lidmaatschap van een lijstenmakerij de garantie dat u bij een vakman bent. Mocht u ondanks dat een geschil over het eindresultaat krijgen, dan is er bij de branchevereniging een geschillencommissie waarbij u terecht kunt. Onze lijstenmaker, met ruim 20 jaar ervaring, was zelf een aantal jaren bestuurslid van deze organisatie; u kunt uw inlijst-opdracht met een gerust hart aan ons toe vertrouwen.