U bevindt zich hier: Interieur- en Lichtadvies
terug naar: Startpagina
Algemeen:

Zoeken naar:

Partnerbedrijf Interieur en Licht

COMPLETE INTERIEUR- EN LICHTADVIEZEN


Kunstuitleen Deventer werkt samen met Anneke Bulstra van Interieur en Licht. Haar hele leven is ze al een creatieve duizendpoot. Zij heeft niet alleen de opleiding voor Binnenhuisarchitectuur gevolgd. Tijdens deze opleiding werd zij namelijk gefascineerd door licht en wat dit kan betekenen voor de omgeving en de sfeer in de ruimte. Immers; een ruimte kan nog zo mooi zijn en de meubels nog zo exclusief ; als er niet een goed lichtplan is, zal het resultaat altijd tegenvallen. Daarom is Anneke Bulstra niet alleen gediplomeerd interieurontwerper maar is zij diverse opleidingen gaan volgen met betrekking tot het maken van lichtplannen voor particulier en bedrijf. In eerste instantie heeft zij het lichtdiploma XXL behaald om verder te gaan met het diploma HBO Lichtontwerper . Hiermee is zij één van de eerste creatieve lichtontwerpers van Nederland die via deze nieuwe HBO-opleiding afstudeerde. Binnen haar ontwerpen streeft zij altijd ernaar om het esthetische met het duurzame te verenigen.


Afbeelding: Samenwerkingspartner Interieur en Licht. - Voor lichtplannen en adviezen op het gebied van licht in het interieur, ook in combinatie met kunst.

LICHT EN VERLICHTING: BEPALEND VOOR DE BELEVING


Interieur en Licht
maakt lichtplannen en geeft lichtadviezen aan particulier en bedrijf. In de wandelgangen hoor je vaak dat het uitzoeken van de verlichting vaak het moeilijkste gevonden wordt. Waarom is dit nu zo belangrijk. Zonder licht is er geen leven, bestaat er geen kleur. Licht is de vierde dimensie van de architectuur. Als het licht op een goede manier gebruikt is, schept licht sfeer en kleur en biedt het veiligheid en vertrouwen. Een goed lichtplan zorgt voor de juiste verlichting op de juiste plek rekening houdend met het gebruik van de ruimte. Niet alleen is een goede verlichting van belang voor de binnenruimte , maar ook voor de buitenruimte zoals bijv. het aanlichten van gevels en de tuin.

Bent u bezig met een compleet nieuw pand dan is het raadzaam om in de ontwerpfase al een basis verlichtingsplan te maken zodat daar met het het aanleggen van de leidingen en stopcontacten rekening gehouden kan worden. Dan hoeft er achteraf niet meer gefreesd te worden. Hetzelfde is van toepassing bij herinrichting of renovatie projecten.

In een eerste gesprek worden de wensen doorgesproken en het bijbehorende budget. Op basis hiervan wordt een lichtplan gemaakt met de bijbehorende armaturen. Eventueel kan er een 3 D- visualisatie gemaakt worden met een complete lichtberekening. Interieur en Licht is een onafhankelijk lichtadviseur en kan met u naar iedere lichtleverancier. Dat scheelt u heel veel tijd en energie.

LED, HALOGEEN OF TOCH DE SPAARLAMP?


Door de stormachtige ontwikkeling die de ledverlichting heeft doorgemaakt, is het soms ingewikkeld geworden om de juiste lichtbron te kiezen. Daarbij is niet alleen de energiebesparing van belang, maar ook het behoud of het verbeteren van de sfeer. Interieur en Licht kan hierbij helpen. Door parate kennis van de jongste ontwikkelingen wordt u van een deskundig advies voorzien.

Anneke Bulstra LR SOR www.interieur-en-licht.nl Tel.nr. 0570-244000 of bgg 036-5221111.


Kunstuitleen Deventer - Bezoekadres (alleen op afspraak): Mr. H.F. de Boerlaan 151 - Deventer - Telefoon: 0570-244000
E-mail:
info@kunstuitleen-deventer.nl
Administratie (alleen op afspraak of voor postverzending): Kunstuitleen Midden Nederland - Krachtenveld 52 - 3893 CD Zeewolde - Telefoon: 036-5226632
Openingstijden:
klik hier voor de actuele openingstijden.