Opening 2024 en zomersluiting

Opening (op afspraak) 2024, vrije inloop-middagen en zomersluiting.

Tijdens Corona en het jaar daarna waren wij uitsluitend open op afspraak, afgewisseld met af en toe een vrije inloopmiddag. Sinds enige tijd is dit veranderd in 1 middag per week vrije inloop, afwisselend op vrijdag of zaterdagmiddag en incidenteel op donderdagmiddag, aangevuld met opening op afspraak. Voor inlijstwerk en interieur-en lichtadviezen blijft het maken van een afspraak gewenst. U kunt voor het maken van een afspraak onze administratie bellen op werkdagen (maandag t/m vrijdag) tussen 10 en 16 uur via 0570-244000. Spreekt u bij geen gehoor even uw naam en telefoonnummer in; wij bellen u dan zsm terug.

Wij hebben het afspraaksysteem ingevoerd in de tijd van Corona, maar zijn blijven werken met het afspraken-systeem, omdat het goed bevalt. Er zijn nu geen piek-momenten met lange wachttijden meer en u krijgt de onverdeelde aandacht op het moment dat u zelf gekozen heeft. Daarnaast proberen wij de kosten in de hand te houden. Zowel energie als de inkoop van materialen zijn qua kosten sterk gestegen. Door het afsprakensysteem kunnen wij met minder bezetting en minder openings-uren toch iedereen goed helpen. Hierdoor hoeven wij tot op heden de kosten voor het lenen van kunst niet te verhogen en blijven prijsverhogingen voor inlijstwerk ook beperkt.

De afspraken zijn op basis van vaste tijdslots en qua tijd afgestemd op uw reden van bezoek. U wordt verzocht wat eerder of in ieder geval op tijd te zijn. Als er nog mensen aanwezig zijn, dan kunt u alvast even rondkijken; er is van alles te zien aan kunst, kunstzinnige cadeau-artikelen en designverlichting. Over het algemeen hoeft u niet of nauwelijks te wachten. Mocht u onverhoopt niet kunnen komen of bijvoorbeeld door verkeersdrukte veel later zijn, verzoeken we u om even te bellen voor overleg of om een nieuwe afspraak in te plannen.

Voor wie graag een keertje vrijblijvend binnen wil lopen zonder een afspraak te maken, zijn er de wekelijkse vrije inloopmiddagen. Deze worden meestal ruim van tevoren aangekondigd op de website en vlak van tevoren vaak nog op Google, Facebook en Twitter.

Onze zomersluiting is dit jaar van zaterdag 20 juli tot maandag 2 september.

(Afbeelding van tigerlily713 via Pixabay.)