Opening 2024 en sluiting rond Pasen

Opening (op afspraak) winter 2024, vrije inloop-middagen en Paassluiting.

Sinds Corona waren wij uitsluitend open op afspraak, afgewisseld met af en toe een vrije inloopmiddag. Sinds afgelopen juni is dit veranderd in 1 middag per week vrije inloop, afwisselend vrijdag of zaterdagmiddag en incidenteel op donderdagmiddag. Voor inlijstwerk blijft het maken van een afspraak gewenst. U kunt voor het maken van een afspraak onze administratie bellen op werkdagen (maandag t/m vrijdag) tussen 10 en 16 uur via 0570-244000. Spreekt u bij geen gehoor even uw naam en telefoonnummer in; wij bellen u dan zsm terug.

Sinds enige tijd zijn onze 3 vestigingen weer volledig in bedrijf, maar wel deels op afspraak. Het uitzoeken of ruilen van kunstwerken is gewoon mogelijk. Hetzelfde geldt voor het inlijstwerk en interieur-en lichtadviezen; ook die kunnen we voor u verzorgen, maar daarbij is het maken van een afspraak nog steeds wenselijk, omdat we daar vaak wat extra tijd voor uit moeten trekken en dat niet altijd goed samengaat met de aanloop in de Kunstuitleen.

Wij hebben het afspraaksysteem ingevoerd in Coronatijd, omdat onze locaties niet zodanig in te richten zijn dat de 1,5 meter-regels nageleefd konden worden. Ondanks het opheffen van de Corona-maatregelen blijven we nu deels werken met het afspraken-systeem, omdat het goed bevalt. Er zijn nu minder piek-momenten met lange wachttijden en u krijgt de onverdeelde aandacht op het moment dat u zelf gekozen heeft. Daarnaast proberen wij de kosten in de hand te houden. Zowel energie als de inkoop van materialen zijn qua kosten sterk gestegen. Door het afsprakensysteem kunnen wij met minder bezetting en minder openingsdagen toch iedereen goed helpen. Hierdoor hoeven wij tot op heden de kosten voor het lenen van kunst niet te verhogen.

De afspraken zijn op basis van vaste tijdslots en qua tijd afgestemd op uw reden van bezoek. U wordt verzocht wat eerder of in ieder geval op tijd te zijn. Als er nog mensen aanwezig zijn, dan kunt u alvast even rondkijken; er is van alles te zien aan kunst, kunstzinnige cadeau-artikelen en designverlichting. Meestal hoeft u niet meer dan een paar minuten te wachten.

Voor wie graag een keertje vrijblijvend binnen wil lopen om kennis te maken met Kunstuitleen Deventer zijn de inloopmiddagen nu ook wekelijks. De exacte dagen worden meestal een paar weken van tevoren aangekondigd op de website en vlak van tevoren op Google, Facebook en Twitter.

Onze Paassluiting is dit jaar van donderdag 21 maart tot donderdag 4 april

(Afbeelding van tigerlily713 via Pixabay.)